Acteurs gewond op filmset in New York

Twee acteurs zijn gewond geraakt bij een vechtpartij tijdens de opnamen van Darkroom. Ze moesten een gevecht acteren, maar dat gebeurde iets te echt,

Gossip Girl-acteurs Kaylee Defer en Steve Stanulis zijn gewond geraakt bij een vechtpartij tijdens de opnamen van de horrorfilm Darkroom. Ze moesten een gevecht acteren, maar dat gebeurde iets te echt, schrijft de Amerikaanse krant New York Post.

De twee acteurs zouden in hun gevecht worden onderbroken door twee beveiligers van een club. De twee krachtpatsers grepen echter te hard in waardoor de 24-jarige Defer gekneusde ribben opliep en Stanulis kampte met een verdraaide knie.

De acteurs hebben de scène nog een keer gespeeld, voordat ze van de set afhinkelden. De film gaat over een jonge vrouw die haar huis moet delen met drie psychiatrische patiënten. De film komt in 2012 uit.

[Novum]