Beyoncé nam sabbatical om niet gek te worden

Beyoncé heeft het een jaar rustig aan gedaan omdat ze het gevoel had gek te worden. De zangeres besloot plaatsen te bezoeken waar ze nog nooit was geweest.

Beyoncé heeft het een jaar rustig aan gedaan omdat ze het gevoel had gek te worden. De zangeres besloot plaatsen te bezoeken waar ze nog nooit was geweest en hield zich niet bezig met muziek maken.

“Ik was ontzettend verward”, vertelt de 29-jarige zangeres aan de Britse boulevardkrant The Sun. “Op een gegeven moment wist ik niet meer welke dag het was of in welke stad ik me bevond. Ik was bij ceremonies en kreeg awards, maar ik kon alleen maar aan mijn volgende optreden denken.”

Beyoncé werd door haar moeder tot de orde geroepen. “Zij drukte me op het hart dat ik aan mijn geestelijke gezondheid moest denken”, vertelt ze. “Dus ging ik naar musea, balletvoorstellingen en bezocht ik de Chinese Muur.”

De zangeres, die een maand geleden haar nieuwe soloalbum 4 uitbracht, ging ook mee met de wereldtoer van haar man Jay-Z. “Ik kon naar zijn shows kijken vanuit het publiek, dat had ik nog nooit gedaan. Ik ben altijd een groupie van hem geweest.”

[Novum]