‘Kicken stopt met ochtendshow op Radio Veronica’

Patrick Kicken komt volgens geruchten uit de radiowereld niet meer terug in de ochtend bij Radio Veronica. Op dit moment is het onduidelijk of Kicken nog wel de ochtendshow gaat presenteren tussen 06.00 en 09.00 uur op de landelijke zender. Tot die tijd blijft Rick van Velthuysen de ochtendshow op Veronica presenteren.

Volgens een persvoorlichter van Radio Veronica komt Kicken in ieder geval terug bij Radio Veronica: “Patrick Kicken is 5 maanden na de start van zijn ochtendshow om gezondheidsredenen tijdelijk gestopt. Patrick hoopt weer spoedig een radioprogramma te maken bij Radio Veronica.”

Kicken was eind juni voor het laatst te horen op Radio Veronica. Op dit moment neemt Rick van Velthuysen de ochtendshow nog steeds over. [RadioWereld.NL]