Rapper Soulja Boy heeft belastingachterstand

De Amerikaanse belastingdienst heeft bijna dertigduizend dollar tegoed van Soulja Boy. Hij kocht afgelopen week nog een privéjet van 55 miljoen dollar.

De Amerikaanse belastingdienst heeft bijna dertigduizend dollar tegoed van Soulja Boy. De 21-jarige rapper, die eigenlijk DeAndre Way heet, deed zichzelf afgelopen week nog een privéjet van 55 miljoen dollar cadeau.

Soulja Boy is om precies te zijn 26.805 dollar verschuldigd aan de staat Californië, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. In Mississippi moest hij nog 3.571 dollar betalen, maar dat bedrag is vorige week voldaan. Soulja Boy stond in 2010 op de achttiende plaats in de Forbes-lijst van best verdienende hiphoppers.

Ter ere van zijn verjaardag, op 28 juli, deed Soulja Boy zich een dure privéjet cadeau. Aan de standaardversie van het toestel liet de rapper het een en ander veranderen: het is onder meer voorzien van een luxe badkamer, twaalf Italiaanse leren stoelen, vier bars en meerdere televisieschermen.

Soulja Boy scoorde nog nooit een hit in Nederland , maar de video bij het nummer Crank That was een hit op Youtube.

[Novum]