‘Britse actrice krijgt hoofdrol in The Lone Ranger’

Ruth Wilson is in onderhandeling voor de hoofdrol van Rebecca in de western The Lone Ranger. Details rondom deze Rebecca zijn nog vaag, schrijft Deadline.

Ruth Wilson is in onderhandeling voor de vrouwelijke hoofdrol van Rebecca in de western The Lone Ranger. Details rondom deze Rebecca zijn nog vaag, schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline. The Social Network-acteur Armie Hammer tekende al voor de titelrol van de gemaskerde revolverheld en Johnny Depp speelt zijn compagnon, de indiaan Tonto.

De 29-jarige Wilson is vooral bekend van haar rol als Jane Eyre in de gelijknamige Britse tv-serie uit 2006, waarvoor zij een Golden Globe-nominatie kreeg. Haar grootste filmrol is in de tv-film Capturing Mary uit 2007. Ze is momenteel te zien in de Britse detectiveserie Luther.

The Lone Ranger staat onder regie van Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski en verschijnt eind volgend jaar in de bioscopen.

[Novum]