Watson wist niets van Radcliffe’s drankprobleem

Emma Watson had geen idee dat Daniel Radcliffe een alcoholprobleem had. Onlangs gaf de Harry Potter-acteur toe dat hij drank nodig had om het leuk te hebben.

Emma Watson had geen idee dat Daniel Radcliffe kampte met een alcoholverslaving. Watson en Radcliffe werkten tien jaar samen in de serie Harry Potter-films. Onlangs gaf de 21-jarige vertolker van Harry Potter toe dat hij drank nodig had om het leuk te hebben.

“Om eerlijk te zijn weet ik er niet zoveel van”, vertelde Watson aan David Letterman tijdens de Late Show. “Maar voor zover ik weet heeft hij zich nooit ziek gemeld. Hij was een geweldige en professionele collega.”

Radcliffe heeft zijn leven gebeterd en sinds augustus geen druppel alcohol meer gedronken. Watson, bekend van haar rol als Hermione Granger, geeft toe dat zij ook wel van een drankje houdt. “In Groot-Brittannië mag je drinken als je 18 bent. En in de VS mag ik ook drinken, want ik ben 21. En ja, ik ben een keer heel erg dronken geweest, zoals iedereen.”

[Novum]