Dukes of Hazzard-acteur overleden

Christopher Mayer is plotseling op 57-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend als Vance Duke in de serie Dukes of Hazzard. Hij was ook te zien in Liar Liar.

Christopher Mayer is plotseling op 57-jarige leeftijd overleden. De acteur werd bekend als Vance Duke in de CBS-serie Dukes of Hazzard. Dat meldt het Amerikaanse entertainment-tijdschrift The Hollywood Reporter.

Mayer werd in 1982 samen met Byron Cherry in de serie Dukes of Hazzard geïntroduceerd als de vervangers van acteurs Tom Wopat en John Schneider. Zij verlieten de serie omdat zij niet tevreden waren met hun salaris. Toen de kijkcijfers daalden werd Mayer uit de serie geschreven en keerden de personages van Wopat en Schneider terug.

De acteur speelde ook in series als Glitter, Weird Science en Star Trek: Deep Space Nine. Daarnaast was hij te zien in de Amerikaanse soap Santa Barbara. Mayer speelde in 1997 naast Jim Carrey in de film Liar Liar. Hij laat zijn verloofde, drie dochters en twee kleindochters achter.

[Novum]