Ex vernoemt kind naar Ryan Phillippe

Het vermeende kind van Ryan Phillippe heeft de achternaam van de acteur gekregen. Zijn ex beviel 1 juli van een dochter. Phillippe wacht op een DNA-test.

Het vermeende kind van Ryan Phillippe heeft de achternaam van de acteur gekregen. De ex-vriendin van Phillippe beviel 1 juli van een dochter en lijkt ervan overtuigd dat hij de vader is. Phillippe wacht nog op de resultaten van een DNA-test.

Het geboortecertificaat werd onderschept door de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Hierop is te zien dat Alexis Knapp haar dochter heeft aangemeld als Kailana Phillippe-Knapp. Knapp heeft op het document niet aangegeven wie de vader is.

Phillippe en Knapp kregen vorig jaar een relatie maar na een paar maanden liep deze alweer op de klippen. Omdat de 36-jarige acteur er niet honderd procent van overtuigd is dat hij de vader is, moet een vaderschapstest duidelijkheid geven. De uitkomst hiervan is nog niet bekend. Phillippe was wel aanwezig bij de geboorte van Kailana.

De Cruel Intentions-acteur was eerder getrouwd met actrice Reese Witherspoon. Zij trouwden in 1999 en kregen dochter Ava (11) en zoon Deacon (7). In 2006 gingen zij uit elkaar.

[Novum]