Excuses Taylor Swift voor afblazen concerten

Taylor Swift heeft zich verontschuldigd voor het afblazen van haar concerten die voor deze week gepland stonden. De zangeres is getroffen door bronchitis.

Taylor Swift heeft zich verontschuldigd voor het afblazen van haar concerten die voor deze week in Amerika gepland stonden. De 21-jarige zangeres is getroffen door bronchitis en is door haar dokter geadviseerd even niet het podium te beklimmen.

“Ik zou nooit verstek laten gaan als ik het gevoel had om fysiek wel in staat te zijn deze shows op te voeren”, laat ze weten in een verklaring aan muziektijdschrift Rolling Stone. “Het spijt me zo voor de fans, maar ik kijk ernaar uit om jullie weer te zien wanneer we weer die kant opkomen.”

Swift moest eerder deze maand al een concert in Louisville afzeggen, waarna shows in Atlanta en Charlotte eveneens werden geschrapt. Het optreden in Louisville is inmiddels verplaatst naar 11 oktober. Atlanta en Charlotte zijn respectievelijk op 1 oktober en 16 november aan de beurt.

[Novum]