Melissa McCarthy in komedie met Super 8-kindster

Melissa McCarthy wordt herenigd met haar Bridesmaids-regisseur Judd Apatow in een nog titelloze komedie. Ryan Lee, van de actiefilm Super 8, speelt haar zoon.

Actrice Melissa McCarthy gaat in een nog titelloze komedie samenwerken met de 14-jarige Ryan Lee, die dit jaar te zien is in de actiefilm Super 8. Lee speelt in de nieuwe film haar zoon. Ook werkt McCarthy opnieuw samen met haar Bridesmaids-regisseur Judd Apatow. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Paul Rudd en Leslie Mann blazen voor de film hun personages uit Apatows komedie Knocked Up nieuw leven in. Hun kinderen zitten op dezelfde school als de zoon van McCarthy.

Of de nieuwe komedie ook echt een vervolg wordt op Knocked Up is niet bekend. Die film uit 2007 gaat over een jonge vrouw gespeeld door Katherine Heigl die zwanger wordt na een onenightstand. De plot van de nieuwe komedie van Apatow is nog strikt geheim.

De 40-jarige Melissa McCarthy is bekend van haar rol als Sookie in de tv-serie Gilmore Girls en is nu in de bioscopen te zien in de komedie Bridesmaids.

[Novum]