Halle Berry opnieuw opgeschrikt door indringer

Halle Berry heeft zondag voor de tweede keer een onbekende man op haar landgoed gesnapt. Zaterdag spotte ze nog een indringer in haar voortuin.

Halle Berry heeft zondag voor de tweede keer een onbekende man op haar landgoed gesnapt. Een dag eerder spotte de 44-jarige actrice nog een indringer in haar voortuin.

Berry zag de ongenode gast zondag lopen op haar landgoed, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Ze belde de politie, die uitrukte met drie wagens en een helikopter. De indringer had zich, net als de man een dag eerder, echter al uit de voeten gemaakt toen de politie arriveerde. Volgens politiebronnen gaat het om dezelfde persoon.

Aanvankelijk dacht de politie dat het om een brutale paparazzo ging, maar waarschijnlijk is de ongenode gast toch een geobsedeerde fan. Agenten hebben hem niet gevonden, volgens Berry stond de man zondag met een boek in zijn handen op haar landgoed. De actrice zag haar bezoeker toen ze uit haar keukenraam keek.

De mogelijkheid dat het om een paparazzo gaat, wordt door de politie nog steeds niet uitgesloten. Het huis van Berry wordt constant omsingeld door fotografen die de actrice volgen of op de gevoelige plaat vastleggen wanneer ze op pad gaat.

[Novum]