‘Jolie en Pitt gaan toch niet trouwen’

Het is toch niet zo zeker dat Angelina Jolie en Brad Pitt deze zomer trouwen. Verschillende bronnen zeggen dat de twee niet van plan zijn binnenkort te huwen.

Het is toch niet zo zeker dat Angelina Jolie en Brad Pitt deze zomer trouwen. Verschillende bronnen laten het Amerikaanse tijdschrift People weten dat het Hollywoodkoppel niet van plan is elkaar snel het jawoord te geven.

Jolie en Pitt zouden het te druk hebben. De 47-jarige Pitt is bezig met de opnamen van de zombie-film World War Z en Jolie werkt aan haar regiedebuut In the Land of Blood and Honey. Daarnaast besteedt ze veel tijd aan haar werk voor de Verenigde Naties en heeft Pitt nog twee filmprojecten in het verschiet.

Ingewijden meldden deze week aan het Amerikaanse blad Us Weekly dat Pitt en Jolie hun huwelijk voorbereiden. Het stel is zes jaar samen en heeft zes kinderen. In de loop der jaren is vaak gespeculeerd over een huwelijk.

De acteurs staan niet negatief tegenover een bruiloft, maar lijken geen haast te hebben. De 36-jarige Jolie vertelde vorig jaar dat de kinderen graag willen dat hun ouders trouwen en dat Pitt en zij daar graag gehoor aan geven.

[Novum]