Kate Hudson wil geen dure babycadeaus

Kate Hudson vraagt haar vrienden geen dure cadeaus te geven voor de geboorte van haar zoontje. In plaats van dure babykleding vraagt ze om donaties.

Kate Hudson vraagt haar vrienden geen dure cadeaus te geven voor de geboorte van haar zoontje. In plaats van dure babykleding vraagt ze om donaties voor Barcham Trees, zodat deze organisatie meer bomen kan planten.

In een korte e-mail maakte de 32-jarige actrice bekend dat ze zondag bevallen is van het kindje dat ze samen met Muse-zanger Matt Bellamy kreeg. De naam van hun zoontje maakte ze nog niet bekend. Wel schreef Hudson dat ze liever heeft dat er ‘celebration trees’ geplant worden dan dat ze een luxe kinderwagen cadeau krijgt.

Tijdens de babyshower in juni vroeg ze vriendinnen als Courtney Cox, Rachel Zoe en Nicole Richie ook om geld te geven aan Barcham Trees, een organisatie die ook door de Britse koningin Elizabeth wordt gesteund.

Voor Bellamy is het zijn eerste kindje. Hudson heeft al een zoontje van 7 jaar dat ze kreeg met ex-man Chris Robinson van The Black Crowes.

[Novum]