Linda de Mol maakt comeback op Duitse tv

Linda de Mol keert terug op de Duitse televisie. De presentatrice gaat volgend jaar voor zender Sat. 1 het programma The Winner Is aan elkaar praten.

Linda de Mol keert terug op de Duitse televisie. De presentatrice gaat volgend jaar voor zender Sat. 1 het programma The Winner Is aan elkaar praten.

“Ik heb de directie van Sat. 1 op bezoek gehad met het verzoek of ik iets wilde presenteren”, vertelt Linda woensdagavond in RTL Boulevard. Na even over het aanbod te hebben nagedacht, ging ze overstag. “Het format is leuk en ik was wel toe aan iets nieuws, iets spannends”, zegt ze over het programma van Talpa.

“Het format heet The Winner Is. Je doet niet mee om beroemd te worden, maar om rijk te worden”, legt ze uit. In het programma worden verschillende soorten duels gespeeld door twee kandidaten en de allerbeste wint een miljoen euro. “Ik las het format en dacht meteen: dit zit heel goed in elkaar en geeft een heel andere wending aan talentenjachten.”

De Mol presenteerde in het verleden meerdere tv-programma’s in Duitsland. In 2008 deed ze dat voor de laatste keer. De opnamen van The Winner Is vinden plaats in maart.

[Novum]