Nikkie Plessen wil collega’s verslaan met huwelijk

Nikkie Plessen ziet zichzelf wel trouwen met haar vriend Ruben Bontekoe, maar slaat nog even over. Ze wil de concurrentie met haar collega’s nu niet aangaan.

Nikkie Plessen ziet zichzelf wel trouwen met haar vriend Ruben Bontekoe, maar slaat nu nog even over. De 26-jarige presentatrice wil de concurrentie met collega Renate Verbaan en styliste Danie Bles op dit moment niet aangaan. “Hoe kunnen we nou op tegen de huwelijken van Danie en Renate?”, vraagt Plessen zich af in Grazia.

Styliste Danie Bles trouwde afgelopen weekeind op het Italiaanse eiland Capri. Renate Verbaan belooft zaterdag eeuwige trouw aan Winston Gerschtanowitz. Het presentatiekoppel blijft in Nederland voor hun grote dag, maar de locatie is geheim.

Vanwege de vele bruiloften van BN’ers wil Plessen pas over een paar jaar in het huwelijksbootje stappen. “Ik kan beter over twee jaar terugslaan met een knalfeest in plaats van ons nu onder te laten sneeuwen.” Als Nikkie en Ruben richting het altaar lopen, is dat waarschijnlijk buiten de landsgrenzen. “Het lijkt me leuk om met mijn vriend en dochter in het buitenland te trouwen zonder anderen erbij.”

Het wachten is op Ruben. Hij moet van Nikkie het initiatief nemen. “Ik ben daar heel ouderwets in: hij moet mij een aanzoek doen”, zegt de blondine, die al ruim acht jaar samen is met de miljonair Bontekoe.

Trouwen is voor Plessen echter geen must. “Ik ben nooit zo’n trouwlustig meisje geweest. Bovendien vind ik een baby een veel groter commitment. Scheiden kan altijd, maar een kind verbindt je voor de rest van je leven met elkaar.”

[Novum]