Frans Bauer gek op barbecueën

Frans Bauer is niet alleen gek op Chinees, ook met een barbecue is hij in zijn nopjes. Zodra het mooi weer is, begint het bij de 37-jarige zanger te kriebelen.

Frans Bauer is niet alleen gek op Chinees, ook met een barbecue is hij in zijn nopjes. Zodra het mooi weer is, begint het bij de 37-jarige zanger te kriebelen.

“Ik vind barbecueën echt leuk. Het is echt een hobby van mij”, bekent hij dinsdag in RTL Boulevard. Spareribs, biefstukjes, hamburgers, het kan voor Bauer niet gek genoeg. “Ik kan alles. Ik heb zelfs een professionele barbecue aangeschaft.”

Naast de barbecue probeert Bauer ook nog wel eens een pannenkoek te bakken, maar dat loopt vaak uit op een fiasco. “Het lukt me nooit om een fatsoenlijke pannenkoek te maken. Elke keer lijkt het nergens op. Ik denk dat ik iets verkeerd doe met het meel of zo”, mijmert hij.

De zanger laat weten niet te veel vlees te eten bij een barbecue. “Ik moet er wel op letten. Ik word al dik van water”, lacht Bauer, die momenteel druk aan het trainen is. Hij eet liever zijn eigen ‘Bauersalade’.

[Novum]