Neil Diamond (70) trakteert fan op lange tongzoen

Neil Diamond heeft zich tijdens een concert volledig laten gaan. De 70-jarige shockeerde zijn publiek toen hij uitgebreid met een fan begon te tongzoenen.

Neil Diamond heeft zich tijdens een concert in Birmingham volledig laten gaan. De 70-jarige zanger onderbrak zijn show en shockeerde zijn publiek toen hij uitgebreid met een fan begon te tongzoenen.

Op videobeelden is te zien hoe Diamond tijdens het zingen van zijn klassieker You’ll Be A Woman Soon plots op zijn knieën gaat en de vrouw op een gepassioneerde kus trakteert. Even later grijpt hij opnieuw zijn kans, dit keer ruim een halve minuut lang.

De oude meester laat zich na de tweede kus achterover vallen. “Ben ik in de hemel”, vraagt hij zich af. “Je kust erg goed. Wauw, zijn alle vrouwen hier in de buurt zo goed?” Volgens Britse media waren veel andere concertbezoekers niet echt blij met het optreden van Diamond. Ze waren boos dat door de kus minder tijd was voor muziek.

[Novum]