Pink vernoemde dochter naar favoriete boom

Pink hoefde niet lang na te denken toen ze haar dochter Willow Sage een naam moest geven. De zangeres vernoemde haar naar haar favoriete boom: de wilg.

Pink hoefde niet lang na te denken toen ze haar dochter Willow Sage een naam moest geven. De zangeres vernoemde haar naar haar favoriete boom: de wilg, wat in het Engels willow is.

“Ik ben er naast een opgegroeid”, vertelt ze tegen het Amerikaanse People. “Het is de meest flexibele boom in de natuur en niets kan het schaden. Het doorstaat alles. Dat idee vind ik geweldig en daarom wilde ik dat ook voor mijn dochter.”

Volgens Pink gaat het na een stuntelig begin erg goed met de verzorging van Willow. Zo wist haar man Carey Hart zich de eerste nacht geen raad. “Dat was best wel grappig eigenlijk”, lacht Pink. Dat baby’s vaak huilen, daar merkt ze weinig van. “Ik denk dat ik meer heb gehuild, maar dat is omdat ik de hele tijd zo emotioneel ben en een beetje gek.”

Carey ontpopt zich ondertussen als een echte vader. “Ik wist dat hij een geweldige vader zou zijn. Ik ben nog nooit zo verliefd op hem geweest.” Pinks dochter werd op 2 juni geboren. Het is hun eerste kind.

[Novum]