Ook Miley Cyrus krijgt mariniersuitnodiging

Als de Amerikaanse mariniers hun zin krijgen, loopt half Hollywood in november op het mariniersgala. Nu heeft Miley Cyrus een uitnodiging gekregen.

Als de Amerikaanse mariniers hun zin krijgen, loopt half Hollywood in november rond op het mariniersgala. Na Mila Kunis, Justin Timberlake en Betty White heeft nu Miley Cyrus een uitnodiging gehad van een jonge spierbundel.

In een filmpje op Youtube smeekt marinier Hart om een date met Cyrus. “Ik zou graag de trotse Amerikaanse, Miley Cyrus, willen uitnodiging voor het bal. Alsjeblieft”, roept hij, waarna Mileys nummer Party in the USA klinkt. De zangeres heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging.

Volgens Hart is het uitnodigen van beroemdheden het begin van een traditie. Kunis was de eerste die toehapte na een videoboodschap van een sergeant. Ze moest schoorvoetend toegeven nadat ze onder druk werd gezet door Timberlake, die later ook een uitnodiging kreeg. De zanger en acteur zegt ook te komen, maar alleen ‘als zijn agenda het toelaat.’

Ook White ontving een smeekbede van een jonge marinier. De bejaarde actrice voelde zich gevleid, maar kan niet komen omdat ze moet werken. Linda Hamilton heeft echter wel zin om haar plaats in te nemen. De actrice, die onder meer speelde in de Terminator-films, zegt in een video op Youtube dat ze kapot was van het idee dat de marinier nu geen date had. “Ik ben geen Betty White, maar als je echt niemand anders vindt, wil ik wel met je naar het bal.”

Het mariniersgala vindt op 18 november plaats in Greenville in de Amerikaanse staat North Carolina.

[Novum]