Shannen Doherty trouwt in eigen realitysoap

Shannen Doherty is binnenkort te zien in haar eigen realitysoap. De actrice zal voor het oog van de camera trouwen met haar verloofde Kurt Iswarienko.

Shannen Doherty is binnenkort te zien in haar eigen realitysoap. De Beverly Hills 90210-actrice zal voor het oog van de camera trouwen met haar verloofde Kurt Iswarienko.

In de serie zal Doherty druk bezig zijn met het voorbereiden van haar bruiloft. Ook zal de 40-jarige actrice zich bezighouden met de renovatie van haar huis in Malibu. “Ze zal zich van een hele andere kant laten zien”, vertelt een van de topmannen van kabelzender WEtv. Doherty, die in 2001 werd opgepakt toen ze dronken achter het stuur zat, zal zich volgens hem in de serie profileren als een ‘eerlijk en kwetsbaar’ persoon.

De vooralsnog naamloze realityshow van Doherty zal in januari voor het eerst worden uitgezonden. De laatste aflevering van dit seizoen zal in het teken staan van de trouwerij. Of de soap ook in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

[Novum]