Prince maandag weer in de Melkweg

Prince staat maandagavond opnieuw in de Amsterdamse Melkweg. Dat bevestigt een woordvoerder van Mojo Concerts. Kaarten voor het concert kosten honderd euro.

Prince staat maandagavond opnieuw in de Amsterdamse Melkweg. Dat bevestigt een woordvoerder van Mojo Concerts. Kaarten voor het verrassingsconcert kosten honderd euro.

Het concert dient als opwarmer voor zijn show in Ahoy, op dinsdag. De superster speelt maandagavond voor de vijfde keer in korte tijd in Nederland. Zondagavond gaf hij al een verrassingsconcert in de Melkweg. Onlangs gaf hij al drie nachtconcerten op North Sea Jazz.

Een woordvoerder van de Melkweg laat weten dat het concert rond middernacht moet beginnen. Om 22.30 uur start de kaartverkoop, dan gaan ook de deuren van de zaal open. Rond 17.00 uur stonden er zo’n driehonderd man voor de deur. Kaarten moeten contant worden afgerekend en er kan slechts één kaart per persoon gekocht worden.

[Novum]