‘Reünie That ’70s Show in de maak’

De cast van That ’70s Show heeft wel oren naar een reünie. Acteur Wilmer Valderrama onthult dat de sterren uit de serie er meerdere keren over hebben gesproken.

De cast van That ’70s Show heeft wel oren naar een reünie. Acteur Wilmer Valderrama onthult dat de sterren uit de comedyserie die vijf jaar geleden eindigde meerdere keren met elkaar hebben gesproken over een hereniging.

Naast Valderrama, die de onnozele Fez speelde, betekende That ’70s Show de doorbraak voor onder anderen Ashton Kutcher en Mila Kunis. “We hebben erover gesproken”, zegt Valderrama over de reünie tegen entertainmentzender E! “Ik heb het stemmetje van Fez sinds de laatste aflevering nooit meer opgezet en ik mis het best wel om me zo gek te gedragen, eerlijk gezegd.”

That ’70s Show draait om een groep tieners in de jaren zeventig, die niet veel meer doen dan rondhangen en blowen. De serie liep van 1998 tot en met 2006.

[Novum]