Schwarzenegger terug op witte doek in Last Stand

Arnold Schwarzenegger maakt zijn terugkeer op het witte doek in The Last Stand. De opnamen van de actiefilm moeten nog dit jaar van start gaan.

Arnold Schwarzenegger maakt zijn terugkeer op het witte doek in The Last Stand. De 63-jarige acteur en ex-politicus heeft de film, een mix van de actiefilm Die Hard en de western High Noon, gekozen als het project voor zijn comeback in Hollywood.

De woordvoerder van Schwarzenegger heeft het nieuws maandag officieel bevestigd, schrijft de Amerikaanse krant Los Angeles Times. The Last Stand wordt de eerste grote film van de Governator sinds Terminator 3: Rise of the Machines uit 2003.

The Last Stand wordt geregisseerd door de Zuid-Koreaan Kim-ji-Woon, bekend van de horrorfilm I Saw the Devil, en gaat over een Amerikaanse sherrif die strijdt tegen de Mexicaanse drugsmaffia. De regisseur maakt met The Last Stand zijn filmdebuut in de Verenigde Staten. De opnamen moeten nog dit jaar van start gaan.

Schwarzenegger zette in mei nog al zijn plannen voor een terugkeer op het witte doek in de ijskast nadat uitlekte dat hij een buitenechtelijk kind heeft. Zijn vrouw Maria Shriver heeft inmiddels een scheiding aangevraagd.

De acteur trok zich in 2003 terug uit de filmwereld om aan de slag te gaan als gouverneur van de staat Californië. Begin dit jaar kwam een einde aan zijn gouverneurschap in de ‘Golden State’.

[Novum]