Sean Kingston weer aan het werk na crash

Sean Kingston heeft voor het eerst in anderhalve maand weer de handen uit de mouwen gestoken. De 21-jarige zanger ging zaterdag weer aan het werk.

Sean Kingston heeft voor het eerst in anderhalve maand weer de handen uit de mouwen gestoken. De 21-jarige zanger ging zaterdag weer aan het werk na zijn zware waterscooterongeval eind mei in Miami.

NBC Miami spotte Kingston op de set van de opnames van de nieuwe videoclip van collega Iyaz. Hij droeg een brace om zijn linkerpols, maar oogde volgens de Amerikaanse zender voor de rest gezond.

Kingston crashte in mei met zijn waterscooter tegen een brug. Daarna lag hij dagenlang aan de beademing. Hij had onder meer een gebroken kaak, een gebroken pols en water in zijn longen. Ruim een maand na het ongeluk mocht hij het ziekenhuis verlaten, waarna hij thuis verder herstelde.

De Jamaicaanse zanger liet de afgelopen maand meermaals blijken hoeveel geluk hij heeft gehad en dankte daarvoor God op zijn blote knieën. “De Heer heeft mij een tweede leven gegeven en dat ga ik koesteren”, liet Kingston zaterdag weten.

[Novum]