Seth Rogen maakt roadtrip naar Jamaica

Seth Rogen werkt aan een komedie over een roadtrip naar Jamaica. Rogen werkt weer samen met de makers van 50/50, die na de zomer in de Verenigde Staten uitkomt.

Seth Rogen werkt aan een komedie met de titel Jamaica. De film gaat over een roadtrip naar het Caribische eiland. Rogen werkt voor het project samen met de filmmakers van de komedie 50/50, die na de zomer uitkomt. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Playlist.

Rogen werkt voor Jamaica samen met zijn vriend Will Reiser. De twee schreven samen het scenario voor 50/50 over de 27-jarige Adam, gespeeld door Joseph Gordon-Levitt, die ziek wordt. Rogen speelt zijn beste vriend. Reiser heeft zelf ook kanker overleefd. De film komt in september in de Verenigde Staten uit.

Jamaica is net als 50/50 gebaseerd op gebeurtenissen uit het leven van Reiser. De komedie is geïnspireerd op een vakantie die hij op 14-jarige leeftijd vierde met zijn grootmoeder op Jamaica. De film wordt geregisseerd door Jonahtan Levine, die ook verantwoordelijk is voor 50/50. Over de cast van de film is nog niets bekend.

[Novum]