Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Op de website Radio.NL is vorig jaar een nieuw dossier toegevoegd: Buitenreclame. Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren. Omdat het dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

100% NL heeft Nick & Simon ingezet ter promotie van het radiostation.

BNR is momenteel te zien bij een groot aantal onbemande tankstation.

BNN plakte weer een groot aantal viaducten, glasbakken en wildplakzuilen vol om de Serie ‘Van God los’ onder de aandacht te brengen.

Radio 538 stuurde de Stereo Heads naar Ibiza. Het splinternieuwe vrouwenkanaal TLC kwam met een campagne die duidelijk geïnspireerd is door een bekend biermerk. En in Brabant werd een reclamebord van de regionale zender Brabant 10 gespot.

Tenslotte is ook de buitenlandsectie aangevuld. Vakantiegangers stuurden foto’s op van een reclame achter op een stadsbus de nieuwszender 103.5 WTOP uit Washington DC, een tram van ffn uit Nedersaksen die momenteel in Braunschweig rondrijdt. Daarnaast nog een beetje Nederlands trots Op Times Square werd een megareclame voor ‘The Voice’ op NBC gespot.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Tips- info’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/RadioWereld.NL]