Wibi Soerjadi doet minder concessies in relatie

Wibi Soerjadi heeft zich voorgenomen om in een toekomstige relatie meer bezig te zijn met zichzelf. De pianist deed eeder naar eigen zeggen te veel concessies.

Wibi Soerjadi heeft zich voorgenomen om in een toekomstige relatie meer bezig te zijn met zichzelf. De pianist, die zijn huwelijk met Marion in 2002 zag stranden, deed naar eigen zeggen te veel concessies.

“In een volgende relatie zal ik mezelf nooit meer zo verliezen”, vertelt de 41-jarige Soerjadi aan Grazia. “Ik was totaal niet bezig met de dingen die ik leuk vind of bij mij passen. Dat varieerde van het uitkiezen van een film tot de manier waarop ik me kleedde. Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om een drukke broek met Burberry-ruitjes en een gek hoedje te dragen, maar dat durfde ik niet”, bekent hij. “Omdat ik niets wilde proberen dat de ander misschien niet leuk zou vinden.”

Ondanks alles neemt hij zijn ex niets kwalijk. “Ik wil haar niets verwijten, op geen enkele manier. Destijds was ik nog zo idealistisch om te denken dat onze liefde voor eeuwig was. Nu begrijp ik dat gevoelens kunnen veranderen en dat iemand verliefd kan worden op een ander.”

Wibi zegt het vrijgezellenleven absoluut niet saai te vinden. “Toen mijn huwelijk stukliep, dacht ik niet dat ik alleen zou kunnen zijn. We waren zo met elkaar vergroeid. Maar ik vind het eigenlijk wel prettig om op mezelf te zijn.”

[Novum]