Zeeman stunt op Fashion Week

Zeeman heeft tijdens de Amsterdam International Fashion Week de organisatie en het publiek in de maling genomen. Zeeman gaf een show onder de schuilnaam Frank.

Zeeman heeft tijdens de Amsterdam International Fashion Week zowel de organisatie als het publiek in de maling genomen. Aan het eind van de modeshow van ‘nieuwe ontwerper’ Frank, werd onthuld dat winkelketen Zeeman verantwoordelijk is voor deze kledinglijn. Zeeman wil met deze actie aantonen dat mooie kleding niet duur hoeft te zijn.

Zeeman heeft speciaal voor de Amsterdam International Fashion Week een hele nieuwe lijn opgezet, onder de naam Frank. Dat blijkt uit een video die de kledingketen online heeft gezet op de website. De kledinglijn is ontworpen door Frank Kungl.

De organisatie van de Amsterdam International Fashion Week zou niets in de gaten hebben gehad en Frank mocht zaterdag een show geven. Nadat alle kleding op de catwalk te zien was geweest, werd op het scherm het Zeeman-logo geprojecteerd.

De textielketen doet meer om aan te tonen dat designkleding niet duur hoeft te zijn. Eerder maakte Nederlandse ontwerper Bas Kosters bekend dat hij een nachtmodelijn gaat ontwerpen voor Zeeman.

[Novum]