Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nikkie Plessen wacht met gezinsuitbreiding

Nikkie Plessen heeft haar handen vol aan haar werk en haar 1-jarige dochter Jolie. De presentatrice moet voorlopig dan ook niet denken aan gezinsuitbreiding.

Nikkie Plessen heeft haar handen vol aan haar werk en haar 1-jarige dochter Jolie. De 26-jarige presentatrice moet voorlopig dan ook niet denken aan gezinsuitbreiding.

“Ik ben eigenlijk heel druk: ik heb een eigen bedrijf en dat gaat hartstikke goed. Daarnaast heb ik m’n kindje en ik heb veel opnamen achter de rug”, vertelt Nikkie voor de camera van Novum Nieuws.

Plessen haar vriend Ruben werken allebei vijf tot zeven dagen per week. Dan bieden opa’s en oma’s en een oppas uitkomst. “Ik ben superblij met wat ik nu heb. Maar ik vind het wel even goed zo.”

Volgens de Holland’s Best Fashion Designer-presentatrice is het helemaal niet erg als er een leeftijdsverschil van een paar jaar zit tussen twee kinderen. “Ik scheel 4,5 jaar met mijn zusje. Wij zijn heel goed samen, dus ik heb nog even, zeg maar.”

Of er nog een bruiloft in het verschiet ligt, weet ze niet. “Inmiddels heb ik zo veel huwelijken gezien dat ik even niet aan trouwen moet denken.” Ook denkt Nikkie dat de sprookjeshuwelijken van onder anderen Renate Verbaan en Danie Bles moeilijk te evenaren zijn. “Dan denk ik: wat moet ik dan in godsnaam verzinnen?”

[Novum]