‘Avril Lavigne weer vrijgezel’

Avril Lavigne is weer vrijgezel. De relatie van de zangeres en realityster Brody Jenner is volgens verschillende entertainmentsites op de klippen gelopen.

Avril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De relatie van de 27-jarige Canadese zangeres en realityster Brody Jenner is volgens verschillende Amerikaanse entertainmentsites op de klippen gelopen.

Lavigne en Jenner, een stiefbroer van de Kardashians, waren zo’n twee jaar samen. Het koppel is sinds vorige week uit elkaar, verklapt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Jenner en Lavigne, die eerder getrouwd was met rocker Deryck Whibley, zouden van mening verschillen over de manier waarop ze hun carrières met hun relatie moeten combineren.

“Telkens wanneer Brody aan zijn comeback wilde werken, moest hij van Avril mee naar Azië of Europa”, verklapt de bron. Jenner, vooral bekend van de realityshow The Hills, werkt ook als model. “Hij heeft al een hele tijd niet gewerkt, terwijl hij dat wel wil. Ze waren allebei niet gelukkig: hij wilde aan zijn carrière werken, terwijl Avril wilde dat hij bij haar bleef.”

Volgens de ingewijde zou Jenner meerdere aanbiedingen hebben gekregen voor realityshows, maar wilde Lavigne daar niet aan meewerken. Hoewel de twee uit elkaar zijn, sluit de bron een hereniging niet uit. “Ze moeten de balans zien te vinden, er bestaat een kans dat ze weer bij elkaar komen.”

[Novum]