Ex-chauffeur klaagt Jennifer Lopez aan

Jennifer Lopez wordt aangeklaagd door haar voormalige persoonlijke chauffeur. De chauffeur beweert dat de manager van Lopez zijn carrière kapot heeft gemaakt.

Jennifer Lopez wordt aangeklaagd door haar voormalige persoonlijke chauffeur. De chauffeur beweert dat de manager van Lopez hem kleineerde en zijn carrière kapot heeft gemaakt.

Chauffeur Hacob Manoukian werd door Lopez overtuigd om zijn bedrijf te sluiten en exclusief voor de 42-jarige zangeres en actrice te gaan rijden. Manoukian ging akkoord omdat Lopez hem een fors bedrag per jaar betaalde, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Lopez’ manager Benny Medina kleineerde Manoukian in het openbaar en zei dat de man geen normaal Engels sprak. Medina zou Lopez overgehaald hebben om de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de chauffeur weg te halen en hem alleen nog maar de auto te laten rijden.

Manoukian beweert dat hij hierdoor gedwongen was om op te stappen en klaagt nu Benny Medina en Jennifer Lopez aan voor de schade. “Manoukian was een ontevreden werknemer die ervoor koos te stoppen”, reageert Medina. Een reactie van Lopez is nog niet bekend.

[Novum]