Lohan stapt uit maffiafilm met Travolta

Lindsay Lohan is toch niet te zien in de maffiafilm Gotti: In the Shadow of My Father. De actrice kon geen overeenkomst sluiten met de producenten.

Lindsay Lohan is toch niet te zien in de maffiafilm Gotti: In the Shadow of My Father. Haar pr-medewerkers konden geen overeenkomst sluiten met de producenten, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Deze beslissing is opmerkelijk, want Lohan leek juist de draad van haar carrière weer op te pakken. De rest van de cast is niet mis. Zo speelt John Travolta de rol van John Gotti sr. en zijn ook Al Pacino, Ben Foster en Kelly Preston in de film te zien.

“Lindsay heeft het grootste respectvoor regisseur Barry Levinson en hoopt in de toekomst met hem samen te kunnen werken”, zegt een woordvoerder van de actrice. Ze is momenteel bezig met de opnames van Liz & Dick, waarin ze Elizabeth Taylor speelt.

De opnames van Gotti: In the Shadow of My Father moeten later dit jaar van start gaan. De film moet ook dit jaar nog verschijnen.

[Novum]