Megan Fox na bevalling nog te zwak om te sporten

Megan Fox heeft na haar bevalling nog geen bezoek gebracht aan de sportschool. De 26-jarige actrice, die eind september beviel, is daar nog te zwak voor.

Megan Fox heeft na haar bevalling nog geen bezoek gebracht aan de sportschool. De 26-jarige actrice, die eind september beviel van haar eerste kind, is daar naar eigen zeggen nog te zwak voor. Ze kan haar zwangerschapskilo’s nu slechts bestrijden door te diëten.

“Ik kan niet trainen, want mijn lichaam is daar nog te fragiel voor”, zegt Fox tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “Ik probeer te eten wat ik wil, maar ik eet zeker geen zuivel. Ik denk dat dat de beste dieettip is: probeer uit de buurt te blijven van zuivel, vooral als je een vrouw bent.”

De actrice kreeg samen met acteur Brian Austin Green zoon Noah, die al ‘behoorlijk mollig’ wordt. “Hij is supergezond, grappig en nu al enorm bazig.” Fox heeft de smaak dan ook te pakken. “Ik wil een grote familie. Ik wil er zeker nog een paar kinderen bij hebben.”

[NOVUM]