Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anouk alsnog boven aan hitlijst met Birds

Birds van Anouk is de nieuwe aanvoerder van de Single Top 100. Haar Songfestivalnummer heeft in zijn tiende week in de lijst alsnog de hoogste positie bereik.

Birds van Anouk is de nieuwe aanvoerder van de Single Top 100. Het nummer waarmee de zangeres Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival heeft in zijn tiende week alsnog de hoogste positie in de hitlijst bereikt, een dag voordat Anouk de ballad ten gehore brengt in de finale van het evenement.

Birds kwam in maart binnen op de tweede plaats van de Single Top 100. Het nummer viel in de weken daarna terug, met begin deze maand de laagste notering op plek 41. Het liedje springt deze week van nummer 23 naar nummer een. De lijstaanvoerder van vorige week, Robin Thickes Blurred Lines, zakt daarmee naar plek twee.

[NOVUM]