Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barbie is weer reclamedeal kwijt

Barbie loopt weer geld mis. De realityster zou meedoen in een reclame van Kunststof Hergebruik, maar kan wegens negatieve publiciteit fluiten naar de deal.

Barbie loopt weer een som geld mis. De realityster, die werd geboren als Samantha de Jong, zou meedoen in een reclame van Kunststof Hergebruik, maar volgens De Telegraaf kan ze wegens negatieve publiciteit fluiten naar deze deal. De Belastingdienst liet donderdag al weten dat een reclamespot met Barbie om dezelfde reden niet meer wordt uitgezonden.

De blondine werd begin dit jaar veroordeeld tot een taakstraf wegens een vechtpartij. Haar man Michael werd een week geleden nog opgepakt op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en handel in verdovende middelen. Hij is sinds maandag weer op vrije voeten. De twee waren in verschillende realityseries te zien zoals Huisje, Boompje, Barbie.

De Belastingdienst liet eerder weten dat de spot was bedoeld met een knipoog, maar dat het niet de bedoeling was dat een radiocommercial onderwerp van discussie wordt. Het spotje, dat sinds afgelopen weekeinde werd uitgezonden, wordt daarom niet meer uitgezonden.

[NOVUM]