Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Jennifer Hudson in jury American Idol’

Jennifer Hudson wordt naar verluidt jurylid in American Idol. Verschillende bronnen vertellen dat de zangeres het dertiende seizoen talenten beoordeelt.

Jennifer Hudson wordt naar verluidt jurylid in American Idol. Verschillende bronnen vertellen aan entertainmentzender E! dat de 31-jarige zangeres een contract heeft getekend om het dertiende seizoen van de talentenjacht achter de jurydesk plaats te nemen. Hudson, die een Oscar kreeg voor haar rol in de muziekfilm Dreamgirls, werd zelf zevende in het derde seizoen van American Idol.

Al langer gaan geruchten dat ook Kelly Clarkson, die in 2002 de eerste editie van de talentenjacht won, een van de nieuwe juryleden is. Zanger Adam Lambert en singer-songwriter Clay Aiken zouden ook in gesprek zijn met de producent over een mogelijke samenwerking.

Volgens verschillende media wordt de hele jury van American Idol vervangen. Randy Jackson gaf eerder al aan te stoppen, en ook Mariah Carey, Nicki Minaj en Keith Urban zouden niet meer terugkeren.

[NOVUM]