Search
Close this search box.

Bekend Nederland hoopt dat Anouk geniet van finale

BN’ers hopen dat Anouk kan genieten van de finale van het Songfestival. “Geniet er vooral van. Europa heeft je gezien, dat is het allerbelangrijkste”, vindt Do.

Bekend Nederland hoopt dat Anouk zaterdagavond kan genieten van de finale van het Eurovisie Songfestival. “Geniet er vooral van en laten we wel wezen: Europa heeft je gezien, dat is het allerbelangrijkste”, zegt Do voor de camera van Novum Nieuws tegen Anouk.

Do moet bekennen dat ze niet had verwacht dat Anouk een finaleplaats zou veroveren. “Het is natuurlijk zo’n niet-commercieel liedje, maar misschien is ze juist daarom door.” Do heeft het idee dat Anouk ‘hartstikke lekker gaat’ in Malmö. “Je zit er helemaal in en bent lekker jezelf, niet meer en niet minder.”

Ook Erik de Zwart vindt dat Anouk dicht bij zichzelf moet blijven. “Ze heeft natuurlijk een uitstraling van heb ik jou daar. Het is een prachtige meid, een waanzinnig goede zangeres. Tussen al die circusartiesten moet zij zeker positief opvallen.”

Denemarken, dat al weken als winnaar wordt getipt, is volgens Frits Sissing geen partij voor Anouk. “Ik hoor steeds dat Denemarken favoriet is. Leuk nummertje, maar daar heb ik er al zo veel van gehoord. Ik vind dat we een grote kans maken.”

De Zwart vreest alleen dat Anouk zich mogelijk weer blesseert. Daags voor de halve finale van dinsdag ging Anouk onderuit tijdens het bowlen en verrekte ze een spier in haar bovenbeen. Daardoor miste ze de officiële opening van het Songfestival. “Ik hoop dat Anouk niet weer een blessure oploopt tijdens het blowen, of was het bowlen?”

[NOVUM]