Search
Close this search box.

‘Beyoncé invloedrijker dan Britse koningin’

Beyoncé oefent volgens Forbes meer invloed uit dan de Britse koningin. Beyoncé staat op de 17e plek in de lijst van invloedrijkste vrouwen, Elizabeth II is 40e.

Beyoncé oefent meer invloed uit dan de Britse koningin Elizabeth II. Dat beweert het Amerikaanse zakenblad Forbes althans. De zangeres prijkt op de zeventiende plek in de top honderd van invloedrijkste vrouwen, Elizabeth II staat op de veertigste positie.

Ook actrices Angelina Jolie en Sofia Vergara zijn volgens Forbes gezaghebbender dan de Britse koningin. De invloedrijkste ster is Oprah Winfrey, de talkshowkoningin staat op de dertiende plek in de lijst. De vrouw met de meeste invloed is volgens Forbes Angela Merkel, de Duitse bondskanselier. Merkel stond de laatste tien jaar acht keer in de lijst, zeven keer stond ze bovenaan.

Forbes stelt elk jaar een lijst met de honderd invloedrijkste vrouwen samen. Op de lijst staan naast politici en sterren vooral zakenvrouwen. Ook Shakira, Gisele Bündchen, Lady Gaga en Ellen DeGeneres behoren volgens Forbes tot de gezaghebbendste dames.

[NOVUM]