Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Janet Jackson is miljardair’

Janet Jackson mag zich miljardair noemen. De 47-jarige zangeres en actrice verdiende haar fortuin met tournees, films als The Nutty Professor 2 en albumverkoop.

Janet Jackson mag zich miljardair noemen. Dat berekende het Amerikaanse filmblad Variety, schrijven diverse Amerikaanse media. De 47-jarige zangeres en actrice verdiende haar fortuin met tournees, films als The Nutty Professor 2 en albumverkoop.

Met haar tournees verdiende Jackson volgens Variety 458 miljoen dollar. Aan de verkoop van haar albums hield ze 260 miljoen over, met acteren verdiende Janet nog eens 304 miljoen. Dankzij sponsorcontracten en royalty’s kreeg Jackson in totaal 81 miljoen op haar rekening bijgeschreven.

Nu ze miljardair is sluit Jackson zich aan bij sterren als Oprah Winfrey, Steven Spielberg en J.K. Rowling, die al eerder een tiencijferig bedrag bij elkaar sprokkelden. Janet is thuis overigens niet de enige miljardair, de zangeres trouwde vorig jaar in het geniep met zakenman Wissam Al Mana. Zijn vermogen wordt op een miljard geschat.

[NOVUM]