Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Damme niet in remake Timecop

Universal werkt aan een remake van Timecop uit 1994. Jean-Claude van Damme speelde de hoofdrol in het origineel, maar werkt niet mee aan de remake.

Filmstudio Universal werkt aan een remake van de actiefilm Timecop uit 1994. Jean-Claude van Damme speelde de hoofdrol in het origineel van Peter Hyams, maar werkt niet mee aan de remake. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Universal is op zoek naar scenaristen voor het verhaal, die het stripboek als bron moeten nemen en niet de film van Hyams. Wanneer de film in productie gaat, is onbekend.

Timecop is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Dark Horse. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waarin tijdreizen worden gereguleerd door de politie. Een officier komt in aanraking met een corrupte politicus die tijdreizen gebruikt voor zijn carrière. De verfilming uit 1994 is een van de succesvolste films van Van Damme.

[NOVUM]