Search
Close this search box.

‘Beyoncé is weer in verwachting’

Beyoncé en haar man Jay-Z verwachten hun tweede spruit. Dat zeggen bronnen nadat de zangeres onlangs in een verhullende outfit op een evenement verscheen.

Beyoncé en haar man Jay-Z verwachten hun tweede kind. Dat zeggen meerdere bronnen tegen de Amerikaanse krant New York Post, nadat de 31-jarige zangeres onlangs in een verhullende outfit op een evenement verscheen.

Op recente foto’s van Beyoncé was al een bollend buikje te zien. Mensen binnen de muziekindustrie begonnen pas echt te fluisteren over een tweede zwangerschap na het Met Gala in New York vorige week. De zangeres verscheen daar in een jurk met een grote riem strategisch geplaatst om haar middel.

Beyoncé en Jay-Z werden begin vorig jaar voor de eerste keer ouders. Het meisje kreeg de naam Blue Ivy. De zangeres maakte er nooit een geheim van meer kinderen te willen.

[NOVUM]