Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marjolijn Touw wordt Moeder Overste in Sister Act

Simone Kleinsma gaat de rol van Moeder Overste in de musical Sister Act delen met Marjolijn Touw. De 50-jarige Touw is al begonnen met repetities.

Simone Kleinsma gaat de rol van Moeder Overste in de musical Sister Act delen met Marjolijn Touw. De 50-jarige Touw is al begonnen met repetities en is naar verwachting later deze maand voor het eerst te zien in de musical. Dat heeft Stage Entertainment maandag bekendgemaakt.

Touw was eerder te zien in musicals als The Little Mermaid, Chicago, The Wiz en Ciske de Rat. Tot voor kort speelde ze de rol van Frédérique Weber in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De hoofdrol van Deloris van Cartier wordt vertolkt door Carolina Dijkhuizen. Zij deelt de rol met Nurlaila Karim. In de film uit 1992, waar de musical op gebaseerd is, neemt Whoopi Goldberg de hoofdrol voor haar rekening. Sister Act ging begin maart in première en is te zien in het Circus Theater in Scheveningen.

[NOVUM]