Zoek
Sluit dit zoekvak.

Big Bang Theory favoriet Critics’ Choice Tv Awards

The Big Bang Theory maakt kans op zes Critics’ Choice Television Awards. De sitcom behoort, samen dramaserie American Horror Story: Asylum, tot de favorieten.

The Big Bang Theory maakt kans op zes Critics’ Choice Television Awards. De sitcom behoort daarmee, samen met de net zo vaak genomineerde dramaserie American Horror Story: Asylum, tot de favorieten. De kanshebbers op de Amerikaanse tv-prijs zijn woensdag bekendgemaakt.

The Big Bang Theory werd onder meer genomineerd in de categorie beste comedyserie. American Horror Story: Asylum gaat onder meer op voor de Critics’ Choice Television Award voor de beste miniserie. Game of Thrones met Carice van Houten sleepte vier nominaties in de wacht. De Amerikaanse versie van de Nederlandse talentenjacht The Voice maakt kans op de titel beste realityserie.

De Critics’ Choice Television Awards werden twee jaar geleden in het leven geroepen als tegenhanger van de Critics’ Choice Movie Awards, die zijn bestemd voor het beste op het witte doek. De tv-prijzen worden op 10 juni uitgereikt in Beverly Hills.

[NOVUM]