Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bon Jovi geeft Spaanse fans crisiskorting

Bon Jovi heeft zijn Spaanse fans flinke korting gegeven op concertkaartjes. Toegangsbewijzen voor een show in Madrid kostten tussen de 18 en 39 euro.

Bon Jovi heeft zijn Spaanse fans vanwege de economische crisis flinke korting gegeven op concertkaartjes. Toegangsbewijzen voor een show in Madrid kostten tussen de 18 en 39 euro. Daarmee verdienen de bandleden zelf niets aan het optreden.

“Toen we bezig waren met het plannen van de toer stond Spanje niet op de lijst vanwege de economische situatie”, zei zanger Jon Bon Jovi tegen de Spaanse krant El Mundo. “Ik wilde de fans van een land dat me de afgelopen dertig jaar altijd goed heeft behandeld, echter niet in de steek laten.”

Alle kaartjes voor het concert, dat plaatsvindt op 27 juni, zijn al verkocht. Bon Jovi staat volgende week in Manchester, waar de gemiddelde prijs voor een kaartje 76 euro bedraagt.

[NOVUM]