Search
Close this search box.

Brad Pitt kan niet zonder chaos

Brad Pitt wist altijd al dat hij een gezin met veel kinderen wilde. “Ik wil dat er chaos heerste in mijn huis”, vertelt Pitt tegen Esquire. “Ik hou ervan.”

Brad Pitt wist altijd al dat hij een gezin met veel kinderen wilde. “Ik wil dat er chaos heerst in mijn huis”, vertelt Pitt in een interview met Esquire. “Ik hou ervan”, zegt de vader van zes. “Ik haat het als ze er niet zijn.”

Volgens Pitt is er altijd rumoer in huize Pitt-Jolie. “Er is constant geratel in ons huis, of het nu gegiechel, gillen, huilen of bonken is”, schetst de 49-jarige acteur. Pitt voedt met zijn verloofde Angelina Jolie zes kinderen op, Maddox (11), Pax (9), Zahara (8), Shiloh (6) en de 4-jarige tweeling Knox en Vivienne.

Hoewel de acteur het fijn vindt om af en toe een dag van huis te zijn, mist hij zijn gezin al snel. “Het is lekker om een dag in een hotel te zitten, dan kan ik eindelijk de krant lezen. Maar de volgende dag mis ik de kakofonie, al dat leven.”

In het interview vertelt Pitt dat hij jarenlang klooide met drugs, totdat hij zo’n tien jaar geleden een ‘openbaring’ had. “Ik had een burn-out en kreeg het gevoel dat ik mijn leven aan het verkwanselen was, ik wilde kansen gaan grijpen.” Nu heeft Pitt naar eigen zeggen een mooier leven dan ooit. “Ik heb een handjevol goede vrienden en mijn familie en ben nooit gelukkiger geweest.”

[NOVUM]