Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kanye West wil Will Smith weer laten rappen

Kanye West doet zijn best Will Smith weer aan het rappen te krijgen. De twee zijn samen de studio ingedoken, zei Smith. “Ye is me een beetje aan het pushen.”

Kanye West doet zijn best Will Smith weer aan het rappen te krijgen. De twee heren zijn samen de studio ingedoken, vertelde Smith aan de Amerikaanse entertainmentsite Hip Hollywood.

“Ik ben een beetje met Kanye aan het klooien”, zei Smith, die in 2005 voor het laatst een album uitbracht. “Misschien steekt hij mij weer aan. Ik ga niets opnemen tenzij ik echt geïnspireerd raak, maar Ye is me een beetje aan het pushen.”

Smith maakte deel uit van het duo Dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Het duo scoorde hits als The Fresh Prince of Bel-Air, dat de titelsong van de gelijknamige komedieserie met het duo was, en Summertime. Solo scoorde Smith met nummers als Miami en Just Cruisin’.

[NOVUM]