Britten zien stadionbrand in repetitie Muse

In Coventry is onrust ontstaan rond een repetitie van Muse. De band gebruikt veel vuurwerk bij hun concert, omwonenden waren bang dat het stadion in brand stond

In het Engelse Coventry is maandag onrust ontstaan rondom een repetitie van Muse. Bij het concert dat de band woensdag geeft, komt aardig wat vuurwerk kijken. Ooggetuigen waren bang dat het stadion in brand stond, schrijft het Britse muziekblad NME dinsdag.

Via social media werden vele foto’s en ongeruste berichten van inwoners van Coventry gedeeld. Een woordvoerder van het stadion stelde iedereen maandagavond laat gerust. “Er is hier geen brand. We zijn alles aan het testen en klaar aan het maken voor het concert van Muse.”

Muse trapt woensdag een nieuwe tournee af. Na vier concerten in Groot-Brittannië komt de rockband naar het Europese vasteland, te beginnen met Amsterdam. Muse staat op 4 juni in de Arena, voor dat concert zijn nog kaarten te koop.

[NOVUM]