Waar Is de Mol? nog één seizoen bij SBS 6

Johnny de Mol stopt bij SBS, de tv-zender van mediamagnaat John de Mol. “Johnny’s contract loopt binnenkort af en hij heeft ons laten weten dat hij zijn horizon graag wil verbreden”, aldus SBS6. “We hebben afgesproken dat hij nog een seizoen ‘Waar Is de Mol?’ voor ons zal presenteren. Daarna gaat hij zijn eigen gang. Wij wensen hem heel veel succes met zijn carrière.”

De 34-jarige Johnny de Mol, de zoon van mediamagnaat John de Mol, is sinds 2008 verbonden aan SBS, dat sinds 2011 deels in handen is van zijn vader John de Mol. Hij presenteerde programma’s als Waar Is De Mol? en Down met Johnny voor het moederbedrijf van Net5, SBS6 en Veronica.

Sinds vorige week gaan geruchten dat De Mol overstapt naar RTL. Albert Verlinde meldde dinsdagochtend op de landelijke radiozender Q-Music dat de presentator zich definitief aan de concurrent van SBS verbindt. “We gaan niet op elk gerucht in”, laat een woordvoerder van RTL weten. “Zodra er iets te melden valt, doen we dat altijd vrij snel.” Het is nog onduidelijk welke programma’s Johnny bij RTL (4 of 5) gaat maken.

Laatste seizoen Waar is De Mol? bij SBS6
Waar is De Mol? komt nog één keer terug bij SBS6. John Johnny de Mol gaat in het najaar voor de zevende keer op reis met deze keer acht bekende gasten. In dit seizoen gaat Jan Smit met Johnny naar Noorwegen. Ook gaat Johnny met Bram Moszkowicz terug naar zijn Joodse familieroots in Israel. [Radiowereld.NL]