Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dino Show grijpt naast Gouden Roos

De Dino Show heeft donderdagavond de Gouden Roos niet in de wacht weten te slepen. De show van Jandino Asporaat was genomineerd in de categorie entertainment.

De Dino Show heeft donderdagavond de Gouden Roos niet in de wacht weten te slepen. Het tv-programma van komiek Jandino Asporaat was genomineerd in de categorie entertainment.

Asporaat, die bij de uitreiking aanwezig was, zag de prestigieuze Europese tv-prijs naar het Australische programma Gruen Sweat gaan. De derde kanshebber in de categorie was Let’s Dance for Sport Relief uit het Verenigd Koninkrijk.

De Dino Show, bezig aan het vierde seizoen, wordt uitgezonden door de NTR. In het programma ontvangt Asporaat gasten en zet hij typetjes neer. Het was de enige Nederlandse kanshebber op een Gouden Roos.

Het Belgische Wat Als? won de prijs in de categorie komedie. De Nederlandse versie van het sketchprogramma was vorig jaar te zien op RTL 4.

De Gouden Rozen werden uitgedeeld tijdens de 52e editie van het internationale Rose d’Or-festival, dat in Brussel plaatsvond. De presentatie was in handen van Lucille Werner.

[NOVUM]