Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ferrell en Vaughn strijden om stiefkinderen

Vincent Vaughn en Will Ferrell zijn te zien in Daddy’s Home. Ferrell speelt een familieman met stiefkinderen, Vaughn hun vader die ineens weer opduikt.

Vincent Vaughn wordt de tegenspeler van Will Ferrell in de komedie Daddy’s Home. Ferrell was al gecast als zachtaardige radiodirecteur die ineens alle zeilen bij moet zetten als de ex-man van zijn vrouw en de vader van zijn stiefkinderen, de rol van Vaughn, weer ten tonele verschijnt. Er ontstaat een hevige concurrentie om de aandacht van de kinderen. Dat schrijft het Amerikaans filmtijdschrift Variety.

Ferrell gaat de film ook coproduceren. Etan Cohen gaat regisseren en schrijft ook mee aan het scenario.

Vorige maand tekende Vaughn voor de komedie Business Trip. De bedoeling is dat hij eerst nog Daddy’s Home opneemt. Wanneer beide films uit moeten komen is nog onbekend. Dit is hoe dan ook een druk jaar voor Vaughn, die in juli te zien is in The Internship, in augustus in A Case of You en in oktober in Delivery Man.

[NOVUM]